Fysiotherapie Utrecht Oost nieuwste huurder Gezondheidshuis

Het in aanbouw zijnde Gezondheidshuis van het Diakonessenhuis in Utrecht biedt plaats aan diverse eerstelijnszorgpartners. Fysiotherapie Utrecht Oost is de nieuwste huurder die straks zijn intrek neemt in het Gezondheidshuis. Op maandag 11 december 2017 zijn op de bouwplaats de handtekeningen gezet. De oplevering van het nieuwe Gezondheidshuis is medio 2018. Dit meldt het Diakonessenhuis.

Martijn Wiesenekker, lid Raad van Bestuur Diakonessenhuis: “We zijn blij met Fysiotherapie Utrecht Oost als zorgpartner en aanstaande huurder. We werken al jaren intensief en naar volle tevredenheid samen. Dat ze straks gevestigd zijn in het nieuwe Gezondheidshuis, maakt dat de eerstelijnszorg letterlijk nog dichterbij is. Fijn voor ons als ziekenhuis, maar vooral prettig voor onze patiënten. Als zij na een bezoek aan het Gezondheidshuis naar het ziekenhuis moeten, dan zijn ze er eigenlijk al. En vice versa.”

Igor Tak, fysiotherapeut Fysiotherapie Utrecht Oost: “Met onze vestiging letterlijk in de voortuin van onze partner Diakonessenhuis is “de tweede lijn” nu nog dichterbij. Zo kunnen wij de uitdagingen waar we met elkaar in de zorg voor staan nog beter aan; in de eerste lijn waar het kan, naar de tweede lijn waar het moet. Een mooie stap in onze intensieve samenwerking die al meer dan 10 jaar bestaat.”

Door: Redactie Nationale Zorggids